Om våra guider

*skriv in ny text*

Business Sweden är Sveriges export- och investeringsråd och ägs gemensamt av stat och näringsliv.

WEBBPLATSENS SYFTE
Webbplatsen stöder Business Swedens uppdrag genom att publicera fakta och nyheter av intresse för svenska exportföretag och utländska investerare, samt att löpande marknadsföra utbildningar, seminarier och event rörande internationell handel.

Mycket av innehållet går att komma åt kostnadsfritt. En del av innehållet kommer du bara åt om du registrerar dig och loggar in. Visst innehåll måste du vara betalande prenumerant för att komma åt.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER - INTEGRITET
Vi är måna om din integritet. Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här:

Integritetspolicy

TEKNISKA REKOMMENDATIONER
Webbplatsen fungerar bäst i nya webbläsare. Alla webbläsare som stödjer html 5, css 2-3 och JavaScript kan avändas med denna webbplats. Webbplatsen kräver även att du tillåter cookies i din webbläsare för att fungera fullt ut.

Webbplatsens gränssnitt är responsivt. När du använder en mobiltelefon eller padda kommer gränssnittet att anpassa sig till den mindre skärmytan.

Om du stänger av JavaScript i din webbläsare, kommer du inte kunna använda webbplatsen fullt ut.

Om du upplever att webbplatsen ser konstig ut, kan du behöva uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vi publicerar bland annat dokumentinnehåll i form av Pdf-filer. Nya operativsystem har stöd att läsa detta format. Du kan kan även ladda ner gratisversionen av Adobe Acrobat Reader för att öppna dessa dokument.

JURIDISKT FÖRBEHÅLL
Business Swedens ambition är att hålla sidorna uppdaterade och granskade. Business Sweden ansvarar dock inte för skador som drabbar användaren och som direkt eller indirekt förorsakats av eventuella fel i innehållet på webbplatsen. Inte heller ansvarar Business Sweden för material som har producerats externt och som vi länkar till. Business Sweden ansvarar inte heller för skador som beror på driftsavbrott eller andra tekniska störningar i nätet.

UPPHOVSRÄTT
Business Swedens har i enlighet med upphovsrättslagen rättigheterna till det material som publiceras på denna webbplats. I frågor som gäller användningen av materialet kan du kontakta webbplatsansvarig.

WEBBREDAKTIONEN
Arbetet med innehållet på denna webbplats sker inom flera av Business Swedens olika verksamheter. Arbetet samordnas av webbredaktionen.